Slider

Minden ami kreativitást igényel,

mi megvalósítjuk!
Szeretne valami meghökkentőt?

Cégünk Hegefa 30,az elmúlt éveksorán folyamatos fejlődő és beruházó, a legújabb megoldásokat alkalmazva modern faipari gépekkel felszerelve, kitűnő szakmáját szerető szakemberekkel bővülve. Cégünk megfelel a legigényesebb elvárásoknak, ezt a folyamatosan növekedő megrendelések, valamint az ügyfelek növekvő száma bizonyítja.

Valami stílusost?

Fő tevékenységi körünk asztalos, lakatos, illetve ácsmunkák elvégzése. Ami fával, fémmel kapcsolatos és elkészíthető belőle, azt mi megvalósítjuk, és csak a fantázia tud határt szabni az elképzeléseknek. Referenciáink sokrétűek és a megrendelőink igényeit figyelembe véve a legkülönfélébb asztalos, lakatos munkák által köszönnek vissza, és mutatják meg szakmai hozzáértésünket és széles körű szolgáltatásainkat.

Valami egyedit?

Munkáinkat a legjobb anyagokból állítjuk össze, ezzel is biztosítva a minőségi célkitűzésünket, hogy ön egy tökéletesen elégedett, boldog ügyfelünk legyen.

Emellett cégünk saját gyártó asztalos, lakatos műhellyel is rendelkezik, ennél fogva az áraink kedvezőek, és elérhető áron kínáljuk a minőséget. Gyors és megbízható munkát végzünk.

Nálunk megtalálja!

Látogasson el képgalériánkba, tekintse meg elkészült munkáinkat, és ha tetszett, amit látott vagy felkeltettük érdeklődését bátran forduljon hozzánk, hogy megvalósíthassuk álmait.